První jarní mistrák v pátek 29.3.2024 venku na trávě FC Přední Kopanina

04.04.2024 11:19

V pátek 29.3.2024 jsme sehráli mistrovský zápas venku na trávě FC Přední Kopanina. Pro zápas byli nominováni: Adam O., Vasyl G., Petr V., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Matyáš S., Adam S., Dominik Š., Štěpán Ř., Filip K., Christian De M., Jan Š., Daniel Linhart z MD. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 0

Brankář: Daniel L.

2. poločas      0 : 0

Brankář: Daniel L.

Konečné skóre se zastavilo na remíze 0 : 0. 

Po zimní přestávce je vždy zajímavé sledovat, na čem jednotlivé týmy pracovaly v zimní přípravě. Rozestavení jsme měli útočně laděné a vlastně jsme chtěli soupeře zaskočit. Rozestavení 3-4-3 nám umožňuje fakt, že si kluci jak v zápasech během zimní ligy, tak někteří v dospělé kategorii odzkoušeli, že dokáží hrát v obraně 1:1 a nebojí se toho :-) Super. Zápas trochu ovlivnila kvalita povrchu, kdy míč odskakoval a na větší kombinaci to bylo těžké. Z naší strany však tato snaha byla. Bohužel nám nefungoval přechod do útočné fáze, kde se nám nedařilo prosazovat, i když jsme tam byli ve třech. Škoda. Byl jsem rád, že jste ustáli několik zákroků na hraně a naopak už se většina z Vás nebojí použít tělo v osobních soubojích. To je dobré. Čas plynul a ani jeden tým se prakticky nedostával do zakončení. Až v druhém poločase měl asi největší šanci na vsítění gólu soupeř, ale Dan vše zlikvidoval. Děkuji mu, že nás doplnil při nemoci našich obou brankařů a vedl si dobře, jak při chytání, tak při rozehrávce nohou. Díky. Zápas dospěl do závěru a rozešli jsme se smírně a asi to bylo i spravedlivé.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Nebudu každého pitvat :-) protože jsme si hlavní věci řekli po zápase a hlavně proto, že jste jako tým, opravdu podali dobrý výkon a všichni přiložili ruku, tedy nohu k dílu. Paráda. To je krásné na kolektivním sportu, když na hřišti makáte jako jeden muž. Všechny moc chválím. Celý tým má průměrnou známku 3.