Shrnutí uplynulé sezóny 2022-23

27.06.2023 06:46

Shrnutí sezóny 2022-2023

Ve čtvrtek dne 22.6.2023 před tréninkem jsme se sešli v restauraci Na hřišti, abychom si zhodnotili uplynulou jarní část sezóny a vlastně i celou sezónu 2022-2023. Nyní bych v krátkosti uvedl výsledky našeho snažení:

Sezóna 2022-23:

Na konci předchozí sezóny jsme si odsouhlasili, že se popereme o postup do vyšší soutěže, tj. přeboru. Dnes už víme, že to není zase tak jednoduché. Do sezóny celkově vstoupilo 18 hráčů.  Podzimní část už jsme si shrnuli. Ze shrnutí jarní části je vidět, že jsme i s úroky vrátili Junioru a Podolí. Dobrý začátek. Jenže pak přišel ztracený zápas s posledními Kbely, stejně tak dobře rozehraný zápas s Kolovraty. Závěr sezóny se nám už nepovedl vůbec. Nebylo to tak, že by se kluci na zápas nějak vykašlali, ale nefungovala nám na hřišti chemie, přišli jsme o některé klíčové hráče a soupeři byli prostě lepší. Přesto jsme obhájili 6 příčku. Ze statistik je vidět, že jsme byli gólově lepší v prvních poločasech. Takže budeme asi muset zapracovat na fyzičce, co říkáte? :-) Výsledky jednotlivých zápasů jsou uvedeny v tabulce:

 

Ze shrnutí je vidět, že 13x jsme prohráli, 6x vyhráli. Celkové skóre je negativní, kdy jsme 54 gólů vsítili a 81 obdrželi. Dole jsou ještě uvedeny statistiky domácích zápasů a zápasů venku.  

 Individuální hodnocení

O naše góly a asistence se postaralo celkem 15 hráčů! Paráda. Pro lepší přehlednost jsem součty bodů a umístění shrnul do tabulky dole. Tam si dohledáte jednotlivé bodové hodnocení a pořadí. Nyní v součtu uvedu umístění na prvních příčkách, kde v závorce uvedu počet gólů a asistencí. Takže celkově se na prvním místě umístil Jakub KRAUS 48 (24+24), 2) Matěj MOTTL 30 (20+10), 3) Arsi BEREZHNYK 20 (16+4) a dělené 4) Jiří BERÁNEK 12 (3+9) s Denisem KOČOVSKÝM 12 (6+6). Všem, kdo bodovali, moc gratuluju a moc je všechny chválím. Samozřejmě včetně OBRÁNCŮ, kteří mají úplně odlišný úkol :-) 

Střelci

Pro možnost vyhodnotit nejužitečnějšího hráče, jsme zavedli bodové hodnocení všech nominovaných hráčů. Známkování je nejhorší "1", nejlepší "3". Známka je průměrem ze 3 ukazatelů a to za "chuť hrát, radost ze hry, nasazení při zápase". Vždy jsem ještě přihlížel na maxima, které jsou schopni hráči dosáhnout. Bohužel i na průměrných známkách je vidět, že podzimní část nebyla úplně ideální. Celkem 7 hráčů skončilo s průměrnou známkou 2,3. Celý tým pak dosáhl na průměrnou známku 1,9. 

Docházka

Výkony hráčů jsou závislé na jejich přístupu k tréninkům, proto byli vyhlášeni hráči s největší účastí na trénincích v podzimní části sezóny, kdy z celkových 45 tréninků byl na tréninku:

41x - Marek Svačina

39x - Vasyl G.

36x - Yaroslav B.

34x - Petr V.

Účast na zápasech

Pro zajímavost, jak kdo nastupoval v našich zápasech a kdo a kolikrát pomáhal týmům dospělých. To se myslím moc povedlo. Ještě na podzim kluci sbírali zkušenosti s dospělých fotbalem pouze v jednotkách zápasů. Naopak na jaře už Matěj s Kubou odehráli 13 zpasů za tým A dospělých, Max s Arsim pak 8 a 7 a i ostatní se zapojovali. Jen tak dál. Všem vyřizuje poděkování od klubu.

 

Plány

Po letní přestávce se chystáme zahájit tréninky v úterý 1.8., dále plánujeme odehrát několik přípravných zápasů (Zličín, Červený Újezd, Povltavská Akademie, apod.). Nakonec se chystáme na letní soustředění, kde doladíme fyzičku, techniku, stmelíme partu a opět sehrajeme nějaký ten přátelák (Rožmitál, Březnice).

Poděkování

Všem hráčům, kteří nás reprezentovali při mistrovských a přípravných zápasech.

 

Velké poděkování samozřejmě patří kolegům trenérům: Jiřímu MOTTLOVI a Vasylovi GRUSHYNSKÉMU za spolupráci v této uplynulé části sezóny.

 

Další poděkování samozřejmě směřovalo k rodičům, kteří kluky a náš tým podporují finančně, odváží na zápasy, fandí nám.

 

Další poděkování patřilo našemu mateřskému klubu TJ SOKOL ŘEPY, který nás podporuje a stará se o zajištění soutěží.

 

Další poděkování patří rodičům, kteří se nějakou měrou podílejí na chodu našeho týmu při zápasech a turnajích:

Jiřímu MOTTLOVI - náš zapisovatel, bez kterého bychom neměli předchozí statistiky. 

 

Fotograf - Pavel DUBSKÝ - zvěčňuje naše děti při akcích v jednotlivých zápasech.

 

Manželce Jarče - za velkou podporu, trpělivost a shovívavost. 

 

Nakonec chci moc poděkovat hráčům ročníku 2004 za vzornou spolupráci, nasazení v trénincích i zápasech. Spolupracovali jsme spolu dlouhou dobu a nyní je před Vámi další výzva v podobě přesunu do dospělé kategorie, kde so doufám, že neztratíte :-) Přeji Vám hodně zdraví a štěstí ve fotbalovém, ale i v osobním životě a už nyní se těším na "chytrý klandr", kde budu určitě na Vás pyšný. Takže Ondro, Davide, Dane, Petro držte se :-)

Trenér