V neděli 14.5.2023 mistrák venku s FK Újezd nad Lesy

20.05.2023 07:52

V neděli 14.5.2023 jsme sehráli mistrovský zápas venku na trávě FK Újezd nad Lesy. Pro zápas byli nominováni: Daniel D., Petro B., Vasyl G., Petr V., Ivan S., Václav J., Arsi B., Tomáš S., Marek Sv., z MD pak Daniel L., Filip K., Tomáš L. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      5 : 0

Brankář: Tomáš S.

2. poločas      6 : 0

Brankář: Tomáš S.

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 11 : 0. 

Už ze soupisky je vidět, že jsme se museli obejít bez některých opor, které šly hrát za muže, odjeli na praxi nebo byly ve stavu nemocných. Přesto jsme si chtěli jít zápas užít a odehrát ho se ctí. Výsledek je sice krutý, ale musím všechny na hřišti pochválit, že nepřestávali se snahou hrát fotbal, i když se skóre navyšovalo. Hlavním problémem, jak to vidím já, tak bylo to, že jsme nebyli schopni déle podržet míč v záloze či útoku. Z toho plynulo, že obránci byli neustále v permanenci a nestačili doplňovat síly. Takže pak ztráceli rychlostně v běžeckých soubojích při průnikovkách soupeře na rychlé útočníky. Dále jsem byl rád, že všichni mladší hráči se neztratili a bez bázně a hany se pouštěli do kombinace či se nebáli hrát 1:1. To je dobré vědět :-) Takže jim moc děkujeme, že nás doplnili a nenechali nás na holičkách. Nám to ukázalo, že i když máme 18 hráčů, tak je to stále na hraně, když se to takto potká. S hráči jsme se shodli, že tento zápas budeme brát jako tréninkový a musím říci, že většina hráčů se nepřestala snažit až do konce zápasu a nevypustila žádný ze soubojů či neopustili snahu si vzít míč od Tomáše a založit kombinaci. Za to Vám chci poděkovat.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Všem hráčům dávám 2 a u Vasyla, Ivana, Petra a Marka je to s hvězdičkou, protože to byli oni, kteří nás drželi.

Dále chci poděkovat Ondrovi, Maxovi a Matějovi, kteří se opět zapojili do zápasů týmů dospělých. Všichni jste si vedli dobře.