V neděli 18.9.2022 mistrák doma s ČAFC Praha.

26.09.2022 06:51

V neděli 18.9.2022 jsme sehráli domácí mistrák s ČAFC Praha. Pro zápas byli nominováni: Daniel D., Maksim I., Vasyl G., Petr V.,  Matěj M., Jiří B., Ivan S., Václav J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S., Marek Sv. Před zápasem ulehli Jiří i Venca, proto nás museli doplnit Adam Strupek a Lukáš Faltýnek z MD, kterým oběma moc děkuji. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      1 : 0

Brankář: Tomáš S., gól: Adam S. (Arsi)

2. poločas      0 : 6

Brankář: Tomáš S.

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 1 : 6. 

V tomto zápase jsme chtěli odčinit první zápas s Juniorem a od začátku bylo vidět, že jsou kluci připraveni. Bohužel nedorazil delegovaný rozhodčí, ale měl dorazit Roman, který šel na lajnu. Začalo se tedy s náhradním rozhodčím. Zápas začal v rychlém tempu a přeléval se nahoru dolu. Od začátku bylo vidět, že soupeřovi hráči to budou zkoušet na rozhodčího a vše komentovali. Kluci však byli koncentrovaní a soustředili se na svůj výkon. Po zásluze jsme šli do vedení díky Adamovi Strupkovi, který měl za úkol se uvolnit a zakončit. To se mu povedlo na 1 :-) Jenže o to více soupeř stupňoval své divadlo. Musím říci, že Ivan zareagoval trochu netakticky, a i když byl soupeřův hráč zády k bráně a dostatečně daleko, než aby ohrozil naší branku, tak se uchýlil ke skluzu. Trefil sice míč jako první, ale divadelní výkon soupeře slavil úspěch. Ivan byl nakonec pod tlakem rodičů soupeře vyloučen a šli jsme do 10. Bylo dost těžké kluky udržel v maximálním soustředění, když cítili trochu křivdu. Do poločasu udrželi soupeře na uzdě a nedovolili mu skórovat. Nutno podotknout, že Tomáš nás podržel pár moc důležitými zákroky. Jenže s takovým soupeřem nebylo moc času, aby si kluci během zápasu odpočinuli a na střídačce jsme měli jen Lukáše, který přišel spíše sbírat zkušenosti, než aby klukům pomohl v tak těžkém zápase. No a jak plynul čas, tak soupeř začal být v zakončení úspěšnější. Musím říci, že kluci zápas hráli ve vysokém nasazení a nenechali se strhnout fňukáním soupeře a jejich fanoušků, i když v závěru už jeli na "morál". Děkuji jim i za to, že byli shovívaví k rozhodčímu laikovi, který byl v této roli nováčkem :-)

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Všichni hráči mají 3, jelikož vše podstatné jsme si řekli týž den a s odstupem času, kdy jsem si musel trochu srovnat pocity z takového zápasu, jsem na některé detaily už zapomněl :-( Průměrná známka týmu je 3.  Já jen doufám, že podobných zápasů nebude přibývat!!! (dnes už vím, že to bude spíše naopak viz. Podolí :-()

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za fandění a udržení emocí, kdy nás povzbuzovali až do konce :-) Jste jedničky :-)