V neděli 19.6.2022 poslední mistrák venku na trávě SK Újezd na Lesy.

26.06.2022 21:44

V neděli 19.6.2022 jsme sehráli poslední venkovní zápas na trávě SK Újezd nad Lesy. Pro zápas byli nominováni: Daniel D., Maksim I., Vasyl G., Adam O., Oleksandr P., Petr V., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Václav J., Jakub K., Denis J.K.,Tomáš S. Za muži "A" Ali W.A., Arsi B. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      2 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Matěj M. (Jiří, Adam)

2. poločas      2 : 2

Brankář: Tomáš S., góly: Ivan S., Oleksandr P.

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 4 : 3. 

Panovalo nefotbalové počasí, kdy bylo 39 stupňů, ale rozhodl jsem se, že to odehrajeme, abychom dokončili soutěž. Dnes už si říkám, zda to bylo dobré rozhodnutí. Bohužel jsme nepřijeli kompletní, kdy Ali a Arsi šli pomoci mužům. Naopak soupeř povolal snad všechny hráče z Újezdu i Klánovic. Nakonec využili úpravy pravidel a vystřídali celkem 7 hráčů. Od první minuty byl soupeř skoro až přemotivovaný, přesto kluci stačili vysokému tempu a důrazu v osobních soubojích. Bohužel brzo jsme prohrávali po zahrání standardky, kdy Tom míč pouze vyrazil a nikdo z nás na odražený míč nereagoval. Škoda. Pak se hra přelévala, ale bylo vidět, že soupeř opravdu nenechal nic náhodě a nakonec proti nám nastoupili ve 20 :-( Víte, že si nestěžuju na rozhodčí, ale bylo na jejich výkonu (hlavní i čárový) vidět, že jsou místní. Moc se mi líbilo, že kluci udrželi nervy na uzdě. Ve 23 minutě zahráli krásně rohový kop. Bohužel některé zákroky byly přehlíženy a nás to stálo dva hráče. Nejdříve musel odstoupit Venca, kterému soupeř doslova spálil achilovku a i když se snažil to vydržet, tak ve 30 minutě už to nešlo. No a před poločasem svedl hlavičkový souboj, již notně vyčerpaný Déňa a od soupeře odlétl a musel být ze hřiště odnesen. To byla asi minuta do poločasu, ve které na nás byla písknutá vymyšlená penalta. O poločase bylo těžké hledat slova podpory, aby kluci zápas nezabalili, ale nakonec šli, i když poněkud zdecimovaní na plac a nechali tam vše. Soupeř krátce po přestávce zahrával standardku, kterou opět proměnil. Pak se hra přelévala, ale možnost soupeře dostřídávat postupně 7 hráčů, přinášela do hry soupeře stále novou a novou sílu. Kluci bojovali statečně, ale pak přišla druhá penalta, která už byla. Už by si každý mohl myslet, že to kluci zabalí a přestanou hrát. Ale nevzdali to a nejdříve Ivan pohotově přehodil brankáře a do konce zápasu se ještě trefil Saša. Musím říci, že kluky moc obdivuji, jak zápas dotáhli až do konce a chybělo málo získat alespoň bod, jako takovou satisfakci. Nestalo se, ale kluci jsou borci a úleva nakonec přišla i v tom, že oba hráči, kteří odstoupili ze zápasu, jsou už v pořádku :-) Vždycky jde hlavně o zdraví!!! To mějte na paměti, a když byste se na hřišti z nějakého důvodu necítili 100% v pořádku, tak neváhejte a informujte nás nebo rovnou odstupte! Jasnačka?! Děkuji.

Všichni hráči mají za tento zápas 3, protože si většina sáhla na úplné dno a našli jste v sobě velkou vnitřní sílu, která se nám bude hodit do dalších zápasů. O tom jsem přesvědčen, že prostě hrajete dle hesla" jeden za všechny, všichni za jednoho". Super.

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování a pomoc se zraněnými. 

Dále bych chtěl poděkovat Alimu a Arsimu, kteří šli pomoci "A" mužstvu při záchraně v soutěži.