V neděli 25.9.2022 mistrák venku na UMT AFK Slavoj Podolí.

26.09.2022 06:53

V neděli 25.9.2022 jsme sehráli mistrák venku nakonec na UMT AFK Slavoj Podolí. Pro zápas byli nominováni: David K., Ali W.A., Maksim I., Vasyl G., Petr V.,  Matěj M., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S., Marek Sv., Tobiáš K. (MD). Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 0

Brankář: Tomáš S.

2. poločas      3 : 1

Brankář: Tomáš S., gól Jakub K. (Marek Sv.)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 3 : 1. 

Do poslední chvíle jsme nevěděli kolik nás bude :-( K marodům postupně přibývali další - Ondra, Ivan, Max, Matěj. Proto hned na začátku chci moc poděkovat Maxovi a Matějovi, kteří nakonec dorazili, i když nebyli 100%. Byla dohoda, že pokud by to nešlo, tak odstoupí hned. Matěj dal nakonec celý zápas a Maxe o poločase radši vystřídal Tobiáš z MD. Nyní už k zápasu. Těšili jsme se na trávu, ale bohužel jsme se přesunuli na UMT. Na zápas byl nominován málo zkušený rozhodčí, takže bylo nutné, aby kluci na něho nereagovali, i kdyby s jeho rozhodnutím nesouhlasili. Celý první poločas se hrála vyrovnaná partie, kdy se hra přelévala, ale ani jeden tým se nemohl dostat do dobrého zakončení. Takže vše se mělo odehrát v druhém poločase. Bohužel vše se odehrálo hned v první sekundě druhého poločasu, kdy si pan rozhodčí dopisoval střídání a soupeř i přesto rozehrál míč do hry a dlouhým nákopem přehodili Tomáše v bráně. Hezký signál, ale bez uvedení rozhodčím do hry! Takže rozhodčí hned správně zareagoval jeho odvoláním. Následoval však první výlet realizačního týmu soupeře na hřiště a vše se záhy změnilo v platnou branku :-( Nevím, od kdy může kdokoliv vstoupit do hřiště. Opravdu studená sprcha na začátku poločasu. Zápas pokračoval, ale tato situace ovlivnila naše soustředění na dalších pár minut a soupeř toho využil a vzápětí nám vsítil další gól. Nevím, jak kluky připravit na takové šokové rozhodnutí, aby je to neovlivnilo?! Po gólu se hra opět srovnala a myslím si, že jsme si vytvořili i mírnou převahu. Avšak stále to drhlo směrem do zakončení. Když už se Déňovi povedla pěkná střela ze střední vzdálenosti do šibenice, tak exceloval soupeřův brankář :-( věřili jsme, že je to jen otázka času. nakonec jsme se dočkali a Kuba po narážečce s Markem rozvlnil síť u protilehlé tyči :-) Času už nezbývalo mnoho. Rozhodl jsem se vysunout Déňu výš, aby podpořil ofenzivu, což se podařilo a vyadalo to, že bychom se mohli dočkat zasloužené remízy. Místo toho, další konflikt a další výlet realizačního týmu do hřiště :-( Opravdu si myslím, že takové situace do mládežnického fotbalu vůbec nepatří!!! V závěru se soupeř trefil ze standardky a zpečetil jejich výhru 3:1.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. David 3 - výborně jsi rozehrával hru, nebál ses hrát, dobře si dostupoval soupeře a odebíral mu míče. Druhý zápas po sobě, který se Ti povedl :-) Škoda, že posledních 10 minut už si ztratil koncentraci a soustředil ses úplně na něco jiného. Bacha na to.  Ali 2 - jelikož jsme neměli dostatek hráčů ve 100% kondici, tak si musel jít do středu zálohy před Petra. bylo na Tobě vidět, že si klasický útočník a dlouho si nebyl schopen si držet tento post. Příště nás už snad bude dost, aby ses vrátil na hrot. Vasyl 2 - neměl si klid na rozehrávku, zbytečně si panikařil. V druhém poločasu sis to ulehčil včasnou nahrávkou, pak ses zapojoval více do hry, více do rozehrávky. Mysli na to :-) Maksim 3 - odehrál si dobře poločas, chtěl si hrát, nabízel ses, ale bylo vidět, že nemáš návyky v útoku. Myslím, že máš radši, když míče vyvážíš, než je přijímáš zády k bráně. Co říkáš? Petr 3 - posunul ses do středu zálohy a měl si nelehký úkol a to udržel Aliho před sebou a ne v útoku. To se dařilo jen s velkou obtíží, co? :-) Jinak defenzivní činnosti si odvedl na výbornou. Nezbývali síly na podporu ofenzívy, což bylo vidět v druhém poločase, kdy už si toho měl plné kecky. Matěj 2 - tím, že jsi nebyl 100%, tak ses posunul do útoku a musím říci, že si zápas odmakal. Určité omezení na Tobě bylo vidět, ale bylo moc důležité, že si dorazil a klukům pomohl. Díky. Arsi 3 - máš teď velké zápasové vytížení, kdy chodíš pravidelně pomáhat mužům, což na Tobě bylo vidět v prvním poločase, kdy ses trochu hledal. Co bylo od první minuty dobré, tak byly osobní souboje, které si zvládl na jedničku. Velký posun. V druhém poločase ses rozehrál k výbornému výkonu, kdy jsi kombinoval, dovoloval sis, nabízel se. Super. Kuba 2 - v prvním poločase jsi byl na druhé straně a trochu ses tam zašíval :-( Nebylo Tě vidět, ani slyšet. Proč? V druhém poločase si hrál u nás a najednou to byl jiný Kuba. Rval ses o míče, nabíhal sis, nebál ses jít do zakončení. Super. Zákonitě přišla odměna :-) Mysli na to, fotbal je hodně o pohybu, v chůzi to hrají hráči až v 65 letech :-) Denis 3 - držel si výborně obrannou linii s krajními obránci, dobře si zajišťoval, dobře si na spoluhráče mluvil. Chválím. V druhém poločase si výborně vyvážel míče a doplňoval naši ofenzivu. Tomáš 2 - v prvním poločase si byl soustředěný a vše sis pohlídal. Jen si na kluky málo mluvil. V druhém poločase bylo na Tobě vidět, že si cítil křivdu za ten první zvláštní gól. Je potřeba se od toho odprostit a pokračovat ve hře a chtít si jí užít! Co říkáš. Jste tam jako parta kamarádů a Vy musíte být jako jeden muž a nesmí Vás to ovlivňovat. Co říkáš? Marek 3 - chtěl si hrát, dovoloval sis, už se pomalu rozkoukáváš. Dobré zapojení do kombinace před naším gólem. Chválím. Tobiáš - děkujeme za pomoc a doufám, že sis odnesl nějakou pozitivní zkušenost a někdy v budoucnu nás opět doplníš. Průměrná známka týmu je 2,5. 

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování a opět za jejich kultivovanost a pouze fandění. Jste super :-)