V neděli 29.5.2022 mistrák doma s SK Uhelné skaldy Praha

30.05.2022 06:59

V neděli 29.5.2022 jsme sehráli domácí zápas s SK Uhelné sklady Praha. Pro zápas byli nominováni: David K., Ali W.A., Vasyl G., Oleksandr P., Marek S., Petr V., Adam O., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Václav J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Pro muži "B" byli nominováni Ondra D., Daniel D. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      4 : 0

Brankář: Tomáš S., góly: 3x Jakub K. (Arsi, Matěj, Adam), Ali W.A. (Matěj)

2. poločas      10 : 1

Brankář: Tomáš S., góly: Václav J., 3x Jakub K. (Saša, Ali, Matěj), 2x Ali W.A. (Saša, Matěj), Matěj M. (Kuba), 3x Olexadr P. (Petr, Kuba)

Konečné skóre se zastavilo na domácí výhře 14 : 1. 

Zápas s týmem ze spodu tabulky, kdy bylo nutné se vyvarovat podcenění a naopak bylo nutné si vyzkoušet některé věci z tréninků. Proto mě trochu mrzelo, že v prvním poločase trochu vázla kombinace na stranách hřiště. Vše se hrnulo prostředkem, kde je nevíce hráčů. Přesto si myslím, že kluci měli zápas od první minuty do té předposlední pod kontrolou. Ano do předposlední! Protože to, jak spolu nekomunikoval Tomáš s Davidem je špatné a vedlo to k vlastnímu gólu :-( Tomáš přišel o "0" a o bod v hodnocení, stejně jako David. Samozřejmě jsem byl moc rád, že na hřišti panuje dobrá atmosféra, a že jste nepřestali hrát, i když už bylo skóre dostatečně vysoké. Většina týmu má známku 3. Musím však snížit známku i u dalších dvou hráčů a to u Jiřího a Arsiho, protože jste moc nechtěli hrát a kombinovat. Jiří Ty ses míče zbytečně zbavoval a nechtěl sis vyzkoušet kličku, či kombinaci do trojúhelníku. Arsi Ty jsi byl přesný opak. Míče si držel moc dlouho a měl si hodně ztrát. Obojí mělo podobný dopad. Příště je potřeba si zápas více užít a bavit se kolektivně. U Vás se neobávám, že to v dalším zápase ukážete, že jo?! :-) Dalším velkým pozitiven je, že jsme se tím dostali do pozitivního skóre. Super. Teď si v týdnu malinko od fotbalu odpočineme, ale ten další už musíme opět makat, abychom tým z čela tabulky alespoň potrápili. Souhlasíte?

Rodičům, kteří dorazili, a nebylo jich málo, moc děkujeme za povzbuzování. Myslím, že nás kluci všechny odměnili a společně jsme si užili i závěrečné děkovačky :-) Nakonec děkuji Ondrovi a Danovi, že šli pomoci "B" týmu. Dle informací si Ondra v bráně počínal dobře, kdy jsi mluvil, vybíhal a dobře rozehrával. Super. Dan to měl těžší protože se objevil i v útoku, ale vedl jsi si statečně. Oběma děkuji.