V neděli 4.2.2024 finálové kolo zimní ligy v Sedlčanech

05.02.2024 15:24

V neděli 4.2.2024 jsme zajížděli na finálové kolo zimní ligy BALKAP na UMT v Sedlčanech. Na turnaj byli nominováni: Adam O., Vasyl G., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Matyáš S., Adam S., Tomáš S., Christian De M. a jelikož nám chyběl 10 hráč, tak jsme využili možnosti nominovat 1 hráče 2004 a tím byl Matija Burkuš, který s námi také hrával v Řepích. V neděli ráno nám bohužel odpadl Adam O., který si podvrknul kotník v soborním zápase za muže. Snad to nebude na dlouho?!

Nyní souhrn zápasů a střelců:

Řepy : Trója              5 : 1

Góly: 2x Arsi B. (Maty, Kuba), Jakub K. (Adam S.), Matija B. (Kuba), Denis J.K. (Adam S.)

Balkap "B" : Řepy         0 : 1

Gól: Jakub K. (Arsi)

Řepy : FC Praha             6 : 1

Góly: 2x Arsi B. (Chris, Maty), 2x Jakub K. (Arsi, Matija), Matija B. (Chris), Denis J.K. (Adam S.)

Jinočany : Řepy             

Soupeř nedorazil.

Řepy : Teplýšovice         2 : 0

Góly: Arsi B., Matyáš S. (Arsi)

Balkap "A" : Řepy          0 : 2

Góly: Arsi B. (Vasyl), Matija B. (Kuba)
 
Kluci si výhrami v tomto posledním kole zimní ligy zajistili parádní 1 místo, kdy svého úhlavního soupeře Balkap "A" přeskočili až posledním zápasem turnaje právě s Balkap. Vítězství nám přineslo 3 body a tím jsme je přeskočili pouze o jeden bod! Tak to bylo těsné :-)

Tento poslední den turnaje se nesl ve znamení absence brankářů. Takže musel zaskakovat vždy jiný brankář. Za nás si zachytal Kuba :-) My jsme naopak 3x narazili na nejlepšího brankáře turnaje právě z týmu Balkap "A". Takže o to je cennější, že kluci všechny prověrky zvládli a dokráčeli si k vítězství :-) Velká gratulace. V další fázi zimní přípravy už se chystáme na zápasy 10+1 na celé hřiště. Tak doufám, že se zlepší docházka na tréninky a podaří se doléčit virózy.