V neděli 4.6.2023 mistrák venku na trávě SK Čechie Uhříněves

14.06.2023 07:39

V neděli 4.6.2023 jsme sehráli mistrovský zápas venku na trávě SK Čechie Uhříněves. Pro zápas byli nominováni: Ondra D., Daniel D., Petro B., Vasyl G., Maksim I., Marek Sm., Petr V., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Yaroslav B., Arsi B., Jakub K., Tomáš S., Marek Sv. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      2 : 1

Brankář: Ondra D., gól: Arsi B.

2. poločas      5 : 0

Brankář: Ondra D.

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 7 : 1. 

Poslední zápas jarní části a vlastně celé sezóny, tak jsme se chtěli rozloučit se ctí a tak trochu napravit nezdary z posledních zápasů. Všichni hráči byli dostupní a vypadali i natěšeně. Takže jsem myslel, že si tento den užijeme, když bylo hezké počasí, tráva krátce střižená. Co nás trápilo v předchozích zápasech, a to že jsme lehce inkasovali po vlastních chybách, toho jsme se chtěli vyvarovat. Bohužel ani tentokrát jsme se tomu nevyhnuli a hned ve druhé minutě jsme soupeři "namazali" na první gól. Takže hned sprcha na začátku. Soupeř v 19 minutě přidal další jednoduchou branku a já už viděl další příděl :-( Bylo vidět, že to moc štve i kluky a trochu zabrali. Začali se lépe pohybovat, začali napadat rozehrávku a tím získávali více hry s míčem. Co se však nezměnilo, to byla spousta špatných nahrávek a tím ztrát jednoduchých míčů. To nás stálo hodně sil, jelikož rozměry hřiště byly opravdu veliké. Do poločasu se nám podařilo dát kontaktní gól, když Arsík svým důrazem před vápnem soupeře získal míč a vystřelil. Mysleli jsme si, že do druhého poločasu půjdeme s odhodláním se zápasem ještě něco udělat. Jenže se stalo úplně to samé, jako na začátku zápasu a opět jsme ve druhé minutě inkasovali gól po naší chybě. To se pak špatně hledají síly, aby se se zápasem ještě něco udělalo. Polovina hráčů ztratila zájem a ta druhá, která chtěla, ta to měla hodně těžké proti kompaktnímu soupeři, který chtěl a v plné síle 11 hráčů!!! Z mého pohledu se nám vytratil ten "válečný" duch týmu, kdy jsme bojovali jako jeden muž i proti daleko silnějším soupeřům a neslo to své ovoce. Myslím, že závěr sezóny byl pro nás očistcem a já doufám, že po delším odpočinku o prázdninách nabereme sily a do další sezóny se vrátíme k větší touze po vítězství! Co říkáte? Věřím, že Vás to také netěšilo dostávat takové příděly.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Všem hráčům dávám 2, pouze Petr má 3, protože si to užíval a nepřestal chtít hrát po celou dobu zápasu. U zbytku byly světlejší chvíle, ale také ty slabší bez zájmu.

Dále chci poděkovat Maxovi, který měl sílu se zapojit do zápasu dospělých.