V neděli 5.11.2023 mistrák doma na trávě s SK Hostivař

08.11.2023 16:48

V neděli 5.11.2023 jsme sehráli mistrovský zápas doma na trávě s SK Hostivař. Pro zápas byli nominováni: Adam O., Ivan S., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Matyáš S., Tomáš S., Adam S., Dominik Š., Štěpán Ř., Christian De M., Jan Š., Jenda a Matyáš z MD. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      1 : 2

Brankář: Tomáš S., gól: Adam O. (Štěpa)

2. poločas      0 : 0

Brankář: Tomáš S.

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 1 : 2. 

Konfrontace s týmem, který v minulé sezóně hrál přebor. Byl jsem zvědav, jak se s tím popereme. Musím říce, že se s tímto zápasem celý tým poradil náramně. Od první minuty se kluci do soupeře "zakousli" a nepustili až do konce zápasu. Po kolmici Štěpy jsme šli do vedení, když Adam O. chytře přehodil brankáře. Bylo vidět hodně soubojů rameno na rameno, ze kterých jsme neustupovali. Super. Bylo vidět, že soupeř právě na důraz v osobních soubojích spoléhal. Přesto pan rozhodčí trestal hlavně naše zákroky. No a z jednoho takového odpískání faulu jsme inkasovali po nedohodě obránců s Tomášem. Škoda. Přesto nebylo potřeba panikařit. Času bylo dost a průběh zápasu neodpovídal tomu, že bychom složili zbraně. Obě obrany dobře četly šance soupeře, takže se ani jeden tým nedostával do zakončení. Pak opět nezkušený rozhodčí nepřerušil hru při kontaktu soupeře s naším hráčem a nechal hru dál hrát, vzápětí opět přehlédl další nedovolený zákrok a soupeř se dostal až do zakončení. Už už to vypadalo, že bude gól odvolán, ale pomezní zákrok neviděl :-( No nic, do konce poločasu jsme si vytvořili ještě jednu šanci, kdy se v podobné situaci ocitl Adam S., ale na brankáře se mu nepovedlo vyzrát. O poločase jsme se opět nabudili do druhého a za druhý poločas jsem moc rád. Myslím, že to byl náš nejlepší druhý poločas za podzim. Soupeře jsme dokonce přehrávali a často nevěděl, kam dřív skočit. Kluci parádně kombinovali, nebáli se 1:1, vymýšleli, zakončovali, ale bohužel to tam ne a ne spadnout. V porovnání se soupeřem, který si hru příliš nekomplikoval a všechny míče pouze nakopával na útočníky, jsme my hráli fotbal. Body to sice nepřineslo, ale určitě nám to ukázalo, že jdeme dobrou cestou. Co říkáte? Věřím, že i Vy jste si hru na hřišti užívali a budete chtít takový výkon zopakovat i v dalších zápasech. Byl bych moc rád.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Nebudu každého pitvat :-) protože jsme si hlavní věci řekli po zápase a hlavně proto, že jste jako tým opravdu podali výborný výkon a všichni přiložili ruku, tedy nohu k dílu. Paráda. To je krásné na kolektivním sportu, když na hřišti makáte jako jeden muž. Všechny moc chválím. Jendovi a Matyášovi z MD moc děkujeme, že nás doplnili pro případ zranění, i když měli zápas v nohách a věřím, že už brzy se dostanou do hry. Celý tým má průměrnou známku 3.

Rodičům a ostatním fanouškům děkujeme za vytvoření parádní atmosféry.

 Petrovi, Maxovi a Matějovi děkuji za doplnění mužstva mužů.