V neděli 6.11.2022 mistrák doma s Čechie Uhříněves.

06.11.2022 20:15

V neděli 6.11.2022 jsme sehráli mistrovský zápas doma na trávě s prvním Čechií Uhříněves. Pro zápas byli nominováni: Ondra D., Daniel D., Maksim I., Vasyl G., Petr V., Marek Sm., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S., Marek Sv. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      5 : 2

Brankář: Tomáš S., góly: Matěj M. (Arsi), Arsi B. (Marek Sv.), Jiří B. (Kuba), Jakub K. (Matěj), Matěj M. (Déňa)

2. poločas      3 : 1

Brankář: Ondra D., góly: 2x Arsi B. (Kuba), Matěj M.

Konečné skóre se zastavilo na domácí výhře 8 : 3. 

Čekal nás další zápas s týmem ze špičky tabulky Čechie Uhříněves. Počasí nám přálo, v kabině byla vidět trochu roztěkanost, stejně tak u rozcvičení, kdy jsme se "kalibrovali" o trochu déle. Takže jsem byl zvědav, jak do zápasu kluci vstoupí. Musím říci, že prvních 10 minut a dva vsítěné góly, mě doslova vzalo slova. Přesto bylo nutné si uvědomit, že dát góly v první a deváté minutě občas bývá ošemetné. To se nakonec ukázalo, protože kluci se probrali po úvodním šoku a začali přebírat iniciativu. To vedlo k tomu, že  Matěj otevřel skóre po přihrávce od Arsiho a následně se trefil Arsi po dorážce střely Marka. Pasáž snů uzavřel Jiří, kdy se trefil po nahrávce od Kuby. No a během prakticky nějakých 8 minut bylo skóre v náš prospěch. Nepamatuji si zápas, kde by padlo do 20 minut 5 gólů. Naposledy někdy v přípravce :-) To co od té doby kluci na hřišti předváděli je koncert, který se nám vždy jednou za čas přihodí a dává nám elán do další práce. Všichni makali na 100%, nikdo se neschovával, všichni se chtěli ukázat. Super. Pravdou je, že posledních pár zápasů už ukazovalo, že to brzo přijde :-) A přišlo. Do poločasu kluci ještě navýšili náskok na luxusních 5:2 a bylo jen nutné kluky udržet v takovém nasazení i do druhého poločasu. To se povedlo a kluci se doslova bavili fotbalem, bavili i nás trenéry a i fanoušky. Tak to má být. Jsem na Vás moc pyšný, všichni jsme na Vás byli moc pyšní. Doufám, že i Vy jste si zápas užili a došlo Vám, že tvrdá práce na trénincích se vyplatila. I když hned v úvodu druhého poločasu se soupeř dostal do zakončení a Ondra se vytáhl důležitým zákrokem, kdy vytěsnil střelu k tyči. Důležité. Víme, co s námi udělal jeden gól v Kolovratech, kde jste odehráli také výborných 70 minut a po inkasovaném gólu jsme se "rozsypali". Nic takového se nestalo a až na jeden soupeřův průnik, který nikdo z nás nezachytil, jsme měli zápas pod kontrolou. Je jen škoda, že končí podzimní část. Věřím však, že v zimní přestávce budeme i nadále tvrdě pracovat a do jarní části budeme stále připravení chtít hrát pěkný fotbal. Co říkáte? Souhlasíte? Slyším, že ano :-)

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Budu Vás hodnotit jako celek, protože jste jako jeden muž působili i na hřišti. Takže všichni máte jasnou 3* za to, že jste se nenechali otrávit prvními dvěma inkasovanými góly a zápas jste ovládli. I soupeřův trenér Vás vysekl poklonu, že si nepamatuje tým, který s nimi prohrával 2:0, že by chtěl zápas otočit. Super.

Nyní připravuji hodnocení uplynulé části sezóny, které si probereme někdy do Vánoc místo některého z tréninků. Budu Vás včas informovat. V tomto období nás ještě čeká pomoc mužům příští sobotu 12.11., poté Vánoční turnaj na UMT Sedlčany, část z Vás rozehraje dorosteneckou ligu ve futsalu. O dalších plánech na zimu Vás budu informovat.

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování, bylo vidět, jak si zápas užíváte :-) Pavlovi děkuji za odmávání.