V neděli 8.5.2022 mistrák doma s TJ Březiněves.

08.05.2022 21:19

V neděli 8.5.2022 jsme sehráli domácí zápas s TJ Březiněves. Pro zápas byli nominováni: Standa K., Ondra D., David K., Daniel D., Vasyl G., Marek S., Petr V., Adam O., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Václav J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      3 : 0

Brankář: Tomáš S., góly: 2x Matěj M. (Arsi, Déňa), Arseniy B. (Adam)

2. poločas      4 : 0

Brankář: Ondra D., góly: 2x Standa K. (Venca), Matěj M. (Vasyl), Arseniy B. (Matěj)

Konečné skóre se zastavilo na domácí výhře 7 : 0. 

První zápas s týmem ze spodu tabulky, kdy bylo nutné se vyvarovat podcenění a naopak bylo nutné si vyzkoušet některé věci z tréninků a dát větší prostor méně zkušeným hráčů. Myslím si, že se to všechno nakonec povedlo. Začátek zápasu byl ještě trochu rozpačitý, ale to mohlo být i tím, že někteří hráči se posunuli na jiný post. Mělo to být spíše za odměnu, ale třeba Ivan byl po poločase trochu smutný. Nevím zda to bylo z nového postu či z toho, žes neměl více klidu v kombinaci. Čím to bylo Ivo? Zbytek hráčů na nových postech zafungoval dobře. Myslel jsem si však, že se budeme do zakončení dostávat spíše kombinací po průnikovkách. V prvním poločase to bylo, ale spíše po standardkách. Po dlouhé době se klukům podařilo sehrát výborně roh. Arsík se na třetí pokus po Adamově nahrávce konečně trefil mezi tyče :-) a Matěj se pěkně vyvěsil do vzduchu na centr od Déni. Myslím si, že to byl dobře rozehraný poločas, aby si kluci ten druhý užili ještě s větší hravostí a bavením se hrou, a abychom mohli začít střídat. Takže do hry se postupně dostali všichni střídající hráči. Super. Úplně jsem opomněl zdůraznit, že po dlouhé době jsme měli k dispozici 2 brankáře. No a hned jsme toho naplno využili, když při jednom z výběhů padl Tomáš pod nohy soupeři, který mu udělal koňara! Poločas dochytal, ale o poločase si řekl o střídání. Ondra se mezi tyče postavil bez větších problémů, i když bude zapotřebí dohnat tréninkové manko. Co říkáš? V druhém poločase jsme drželi zápas pod kontrolou a spousta našich akcí končilo až na soupeřově poslední obránci. Přesto jsem byl moc rád, že se do střelecké listiny zapsal hned 2x Standa, který konečně našel klid v koncovce a myslím, že si zápas užil. Stejně tak zbývající dva střelci Arsi a hatrikem se blýskl Matěj. Super. Teď je potřeba si klid v koncovce přenést i do těžších zápasů, stejně tak i radost ze hry. Hned o dalším víkendu budeme mít možnost vše ukázat v zápase se sousedním týme ze Stodůlek. Užijeme si to? :-) Jinak abych nezapomněl pochválit i zbytek týmu, který se od zadních řad snažil o konstruktivní vyvezení, bylo vidět zastupování se, v průběhu hry se zlepšila i nabídka, takže také chválím :-)

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Po takovém zápase, je těžké hledat důvody pro snížení známky. S každým hráčem jsem si probral osobně,  co bylo špatně, co bylo dobře. Všichni mají 3. Průměrná známka týmu je tedy 3. Závěrem chci moc poděkovat Markovi a Vencovi za pomoc MD, stejně tak i Matějovi a Adamovi za pomoc "A" týmu. Sice oba týmy prohráli, ale naši hráči se neztratili a týmům pomohli. Moc díky.

Rodičům, kteří dorazili a nebylo jich málo, moc děkujeme za povzbuzování. Myslím, že nás kluci všechny odměnili a společně jsme si užili i závěrečné děkovačky :-)