V pátek 15.4.2022 mistrák venku na trávě SK Libuš 838.

19.04.2022 20:59

V pátek 15.4.2022 jsme sehráli první mistrák venku na trávě SK Libuš 838. Pro zápas byli nominováni: Daniel D., Maksim I., Denis D., Vasyl G., Petr V., Ali A., Adam O., Matěj M., Ivan S., Václav J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 2

Brankář: Petr V., góly: 2x Arsi B. (Déňa)

2. poločas      0 : 1

Brankář: Petr V., gól: Denis D. (Ali)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní výhře 0 : 3. 

Předehrávali jsme zápas před Velikonocemi, kdy jsme zajížděli pro nás na neznámé hřiště do Libuše. Věděli jsme, že nás nečeká lehký zápas. Bylo nutné se koncentrovat na zápas, nebát se hrát, být důrazný a nebát se hrát do trojúhelníků. A opravdu, kluci do zápasu vstoupili aktivně bez zbytečného respektu. Všichni do zápasu vstoupili na 100%. Soupeř měl svou kvalitu, nebál se hrát důrazně a bylo důležité soupeře dostupovat a nenechat je hrát. No a z jednoho takového vysokého napadání Arsi přečetl soupeřův záměr o nahrávku a vsítil první gól. Soupeř se nechtěl vzdát a zvýšil obrátky, ale naše obrana je do ničeho nepustila. Naopak nám se po závaru před brankou podařilo skóre navýšit, kdy se po Déňovo narážečce trefil opět Arsi. Byl k nezastavení a když přišel faul ve vápně stoupl si na penaltu. Dal do toho bohužel moc síly a trefil břevno. Takže na hatrik nedosáhl. Všichni jsme mu ho přáli. V druhém poločase se hra přiostřila a soupeř chtěl se zápasem stále něco udělat. Kluci však podali výborný výkon a soupeřovy ataky zastavovali hned při jejich zrodu. V druhém poločase jsme přidali ještě jeden gól a zápas dotáhli do vítězného konce. Klukům moc děkuji za nasazení, předvedenou hru a snahu hrát fotbal. Díky.

Hodnocení si dnes zjednoduším a známkou ohodnotím celý tým. Máte jasnou 3 :-) A opět si všichni budeme přát, abyste podali takový týmový výkon i v dalších zápasech. Speciální poděkování patří Petrovi, který se při absenci Ondry postavil mezi tyče a zhatil pár soupeřových slibných akcí. Super.

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování. Vaší podporu jsme potřebovali a byla super :-) Děkujeme.