V sobotu 11.9.2021 mistrák venku na UMT Dukla JM.

13.09.2021 16:14

V sobotu 11.9.2020 jsme sehráli další mistrák na UMT Dukla Jižní Město. Pro zápas byli nominováni: David K., Daniel D., Maksim I., Vasyl G., Petros T., Petr V., Adam O., Matěj M., Václav J., Samuel J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Na marodce máme stále Ondru a Standu. Zraněného pak Jiřího a Marka. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      1 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Jakub K. (Vasyl)

2. poločas      2 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Matěj M. (Kuba)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 3 : 2. 

Věděli jsme, že nás nečeká jednoduchý zápas a bylo důležité neztratit začátek zápasu a pak dohánět. Oproti minulým dvěma zápasům, kluci začali aktivně hned od první minuty. Snažili se o kombinaci, dostupovali, drželi posty. Soupeř brzo ukázal, jakou se bude prezentovat hrou-důraz v osobních soubojích, hru si zbytečně nekomplikovat. My jsme si naopak přijeli zahrát fotbal, chtěli jsme být na míči, chtěli jsme se vyvarovat zbytečných chyb. To se povedlo náramně a kluci měli prakticky celý zápas navrch. Super. Po jedné kombinaci vzadu, přišla přímočará nahrávka od Vasyla na Kubu, ten zachoval klid a šli jsme do vedení. Soupeř začal být nervózní a soustředil se ještě více na důraz v osobních soubojích, než na hru samotnou. Bylo super vidět, jak si s tím kluci poradili a dokázali soupeře udržet na zádech a konstruktivně rozehrát. Samozřejmě ne vždy na to byl čas a občas bylo nutné si to odkopem zjednodušit, hlavně v obranných řadách. Kombinační hrou si kluci vytvořili ještě pár slibných akcí. Ta Vencova byla 100%, ale brankář se blýskl pěkným zákrokem. My jsme inkasovali pouze z přímáku, který soupeř kopl na jedničku a Tomášovi nedal šanci. Poločas byl 1:1. Do druhého poločasu jsme udělali pouze jednu změnu, kdy otřeseného Vencu (míčem z blízka do hlavy) nahradil Petros. Bylo nutné pokračovat v soustředěném výkonu se vším, co dobře fungovalo v prvním poločasu. Bohužel jsme v intervalu 5 minut inkasovali hned 2x. První gól byl ze skrumáže ve vápně, kdy nejsme schopni míč včas odkopnout, druhý gól byl opět ze standardky koplé ještě lépe, než ta první. Kluci však měli vnitřní sílu a hned záhy dal Matěj po průnikovce od Kuby kontaktní gól. Super. Ten byl důležitý, aby kluci nepanikařili. Kluci se soupeřem doslova točili a opět si vytvořili ještě další šance. Kubovi však 100% šanci vykopl brankář palcem do břevna a ven. Škoda. Pak už to vypadalo na hřišti, jak na tržišti. To co si nechal líbit rozhodčí, bylo za hranou a pokud takové slovní výlevy nebudou trestat kartami, tak stále budou chodit z hřiště a budou se nám omlouvat, že nám zkazili zápas. Bylo z toho trochu smutno. Na všem je však potřeba hledat to pozitivní. A to musím moc pochválit všechny hráče, že se po celý zápas plně soustředili na hru a nenechali se neustálými ataky soupeře rozhodit. Paráda. Moc chválím. V závěru šel na plac po zranění Adam, který byl hodně natěšený. Asi po 10 minutách však svedl souboj o míč a bál jsem se nejhoršího (zlomeniny), což se nakonec nepotvrdilo. Po závěrečném hvizdu bylo vidět, jak kluci moc chtěli alespoň bod a zasloužili si ho. Nevyšlo to, ale pokud budete podávat takový výborný týmový výkon, tak se brzy dočkáme :-) Já tomu věřím a co Vy?

Hodnocení si dnes zjednoduším a známkou ohodnotím celý tým. Máte jasnou 3 :-) A budeme si všichni přát, abyste podali takový výkon i v dalších zápasech. Každý hráč dostal hodnocení hned po zápase a doufám, že si ho ještě pamatuje? Zítra si vyzkouším :-)

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování. Vaší podporu jsme potřebovali a byla super :-) Díky.