V sobotu 20.4.2024 mistrák dome s AFK Slavoj Podolí

25.04.2024 22:21

V sobotu 20.4.2024 jsme sehráli mistrovský zápas doma na trávě s AFK Slavoj Podolí. Pro zápas byli nominováni: Vasyl G., Petr V., Matěj M., Jiří B., Arsi B., Denis J.K., Matyáš S., Tomáš L., Tomáš S., Adam S., Dominik Š., Štěpán Ř., Filip K., Christian De M., Jan Š. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 2

Brankář: Tomáš S.

2. poločas      0 : 0

Brankář: Tomáš L.

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 0 : 2. 

Opět jsme se chtěli "poprat" o další bod či body do tabulky, jelikož soupeř se nachází v dolní části tabulky. A opět jsme si zápas zkomplikovali, jelikož svým přístupem, nasazením, komunikací soupeři hodně usnadnili :-( Takto se opravdu o body do tabulky nebojuje! Nebudu se tady rozepisovat, protože své jsem si řekl o poločasu a už dlouho jsem nebyl tak naštvaný z nezájmu a odevzdanosti. V druhém poločase jste se všichni probrali a změnili svůj přístup k zápasu. A hned to bylo znát, protože v prvním poločase to byl soupeř, kdo měl míč na kopačkách, naopak v druhém jsme ho zatlačili na jeho polovinu. Jenže nás zradila koncovka, kdy jsme nebyli schopni se prosadit v zakončení i v situacích 1:1 s brankářem :-( Naše škoda. V druhém poločase už byl výkon jednotlivců lepší, ale stejně tomu chyběla větší týmová síla, větší nápaditost, hravost. Stále protahujeme vedení míče, místo aby míč lítal z nohy na nohu a soupeř nevěděl, kam dříve skočit, více nabídky na vytvoření trojúhelníků. V druhém poločase jsme soupeře k ničemu už nepustili, ale jelikož jsme se neprosadili ani my, tak jsme si zápas prohráli v prvním poločase a to bych chtěl, abychom v dalším zápase zlepšili a vyvarovali so toho! O tom se pobavíme před dalším zápasem. Souhlasíte?

Hodnocení jednotlivců opět dělat nebudu, protože potřebujeme, abyste makali za tým, protože hrajeme kolektivní sport. Občas mi přijde, že si to někteří z Vás neuvědomují. Za tento zápas bych chtěl pochválit Petra V. a Vasyla G., kteří makali po celých 90 minut. Zbytek měl horší i lepší chvíle.

Rodičům, kteří dorazili, děkujeme za podporu.