V sobotu 21.5.2022 mistrák venku na trávě ČAFC Praha.

23.05.2022 07:19

V sobotu 21.5.2022 jsme zajížděli na další mistrák venku a to nakonec na trávu ČAFC Praha. Pro zápas byli nominováni: Standa K., Ali W.A., Maksim I., Vasyl G., Petr V., Adam O., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Arsi B., Oleksandr P., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Za muže "B" byli nominováni Ondra D., Daniel D. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 3

Brankář: Tomáš S., góly: Arsi B.,  Jakub K. (Déňa), Ali W.A. (Déňa)

2. poločas      0 : 2

Brankář: Tomáš S., góly: Ali W.A. (Kuba), Standa K. (Adam)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní výhře 0 : 5. 

Čekal nás zápas s týmem ze třetí příčky, takže bylo nutné se na zápas dostatečně namotivovat, nastartovat, zopakovat si důležité věci, které tvoří tým! Do zápasu oba týmy vstoupily aktivně. Prvních 10 minut jsme se hodně hledali a kupili jsme chyby, chyběla přesnost v nahrávkách. Nakonec se vše srovnalo a kluci začali lépe kombinovat a byl na nich vidět větší klid a najednou to byli oni, kdo diktoval tempo hry. Tentokrát nám pomohly góly ze standardek. Bylo vidět, že kluci si dnešní fotbal užívají a byly vidět i úsměvy. Přitom soupeř měl svoji kvalitu, i když oproti podzimu nastoupil stejně jako my s většinou hráčů 2005. Poločas skončil 0:3 a odhodlání ve tvářích hráčů bylo velké, takže se v druhém poločase nepředpokládalo žádné drama. Soupeř si vypracoval jen pár šancí na zakončení. Jedna z nich byla opravdu velká, kdy z boku soupeř přehazoval Toma. Ten byl však soustředěný a míč nakonec vytěsnil nad bránu. Super. Dalším pozitivem vidím, že se nám podařilo zaregistrovat další dva hráče, kteří se na hřišti neztratili. Zápas se nám podařilo dotáhnout do vítězného konce a všichni si myslím, že si zápas užili. Paráda. 

Hodnocení jednotlivých hráčů: Standa 3 - do hry si šel ve druhém poločase a hned ses zapojil do kombinace. Nakonec ses odměnil pěkných gólem z dorážky. Ali 3 - Tvou předností je, že dobře čteš hru a jdeš za míčem až do konce. Díky této Tvojí vlastnosti jsi schopen soupeřově obraně a brankáři pěkně zatápět. Chválím. Maksim 3 - vystřídali jste se s Déňou o poločase, kdy ani jeden z Vás není 100% zdráv a dobře si navázal, kdy jsi nikoho před sebe nepustil a opět ses zapojoval do rozehrávky. Vasyl, Ivan 3* - výborná práce od obou. Soustředěný výkon, kdy se soupeřovi útočníci prakticky neprosadili. Nebáli jste se hrát a míče vyvážet. Dobře jste komunikovali se zálohou. Super. Petr 3* - v zápase sis počínal opravdu zkušeně. Všude jsi byl včas, dobře si na spoluhráče mluvil "mám", důrazný, konstruktivní rozehrávka. Výborný výkon. Adam 3* - zatím Tvůj nejlepší výkon, kdy jsi chtěl hrát, rozdával si míče, organizoval si střed hřiště, hrál si směrem dopředu i dozadu. Teď už jen takový výkon zopakovat. Půjde to? :-) Matěj 3 - ve dvojici s Adamem jste působili, jak dobře namazaný stroj. Ty jsi měl prostor pro vymýšlení dopředu, když Ti Adam kryl záda. Výborná spolupráce. Jiří 3 - opět jsi dobře "piloval" lajnu, chtěl si hrát, jen mě mrzí, že ses nedostal do střelecké pozice, buď Tě zastavil ofsajd (bacha na ně), nebo nebylo dostatek klidu. Centry do vápna je Tvá dobrá disciplína :-) Saša 3 - chtěl si od první minuty hrát, bylo vidět, že jsi trochu nervózní, ale brzo z Tebe nervozita spadla a dobře ses zapojoval do kombinací. Arsi 3 - vrátil ses na kraj zálohy a myslím, že tam je to pro Tebe lepší. Působíš tam jistěji, chceš hrát, dovoluješ si, běžecky také stíháš. Dobrý výkon. Kuba 3 - po delší pauze, kdy se Ti v útoku nedařilo, ses vrátil do útoku a počínal sis zkušeně. Zabíhal si za obranu, dovoloval sis 1:1, máš dobrý výběr místa při standardkách. Super. Déňa 3 - i když si měl svalové zranění a o poločase jsme se dohodli, že vystřídáš, tak si na hřišti zanechal za sebou dobrý výkon, kdy si s Petrem vyhovíte a pro soupeřovy útočníky jste velkou výzvou. Výborně zahráváš standardky. Chválím. Tomáš 3 - od první minuty jsi na kluky mluvil, měl si tam pár výborných zákroků, dobře rozehráváš nohou i rukou. Super. Průměrná známka týmu je 3. Nyní je důležité se dobře připravit na dalšího soupeře a odevzdat tam stejný týmový výkon. Co říkáte, půjde to? 

Rodičům, moc děkujeme za povzbuzování. Bylo Vás fakt hodně a Vaše podpora byla důležitá. Díky. Myslím, že Vás kluci svým výkonem odměnili :-) 

Závěrem chci moc poděkovat za pomoc Ondrovi a Danovi, kteří si zahráli za rezervu dospělých a vedli si dobře. Díky. V neděli šli pak moci Jiří, Kuba a Venca mladšímu dorostu a velkou měrou přispěli k vítězství 3:2, kdy se Kuba trefil hned 2x. Nakonec se náš hráč Adam objevil na posledních 5minut za A mužstvo dospělých. To vše je jen díky Vaší tvrdé práci. Jen tak dál :-)