V sobotu 24.6.2023 naše dva týmy zajížděli na turnaj do Karlštejna

27.06.2023 06:56

Na zakončení sezóny jsme přihlásili naše dva týmy na turnaj malé kopané 5+1 dospělých na Karlštejně XXI. ročník memoriálu Pepíčka konšela. Jak už jsem předesílal, tak na turnaj jsme přihlásili dva týmy Modří a Zelení tygři. O jednotlivé soupisky se postaral kolega Vasyl a myslím, že se mu rozdělení povedlo :-) O zápis celého turnaje se postaral kolega Jiří a myslím, že se mu také povedl :-) Oběma děkuji. Mě to dávalo možnost dolnit každý tým na jeden zápas a užít si tento den. Nejdříve shrnu dráhu týmu zelených, která byla o malinko kratší:-)

ZELENÍ TYGŘI: Daniel D., Maksim I., Matěj M., Václav J., Arsi B., Jakub K., Tomáš S., Marek Sv. 

Nyní souhrn zápasů a střelců:

Řepy : Do packy FC       2 : 5

Góly: Arsi, Matěj

Hospodský povaleči : Řepy                  4 : 1

Gól: Arsi

Řepy : Sportovertime            3 : 0

Góly: 2x Matěj, Arsi

SK Olympia Praha SPS : Řepy              1 : 5

Góly: 3x Kuba, 2x Venca

Ve skupině jsme skončili na třetím místě a šli jsme na třetího ze skupiny C, kam se po vypadnutí a neúčasti jednoho z týmů přesunul tým z naší skupiny:

Řepy : Sportovertime             1: 4

Gól: Kuba

Takže tento tým skončil před branami čtvrtfinále. Myslím, že se kluci neztratili a ukázali, že už dokáží potrápit i dospěláky :-) I když v klíčových momentech mi chybělo větší srdíčko se o lepší výsledek "poprat". Všem hráčům tohoto týmu děkuji za účast a pomoc druhému týmu v závěru turnaje.

 

MODŘÍ TYGŘI: Vladimír P., David S., Ondra D., Petro B., Vasyl G., Adam O., Yaroslav B., Denis J.K. 

Nyní souhrn zápasů a střelců:

Řepy : Stalownicy       2 : 3

Góly: David, Déňa

Baliho Esa : Řepy                  0 : 5

Góly: 3x Déňa, Adam, Yarda

Řepy : FC Intenziv            7 : 2

Góly: 3x David, 2x Adam, Yarda, Vasyl

Los Ropákos : Řepy              0 : 5

Góly: 3x David, Adam, Vasyl

Ve skupině jsme skončili na prvním místě a šli jsme rovnou do čtvrtfinále, kde se mohly potkat oba dva týmy. Po prohře zeleného týmu v osmifinále šel tento tým na námi dobře známý tým. Tým doplnila dvojice Petr a Matěj:

Řepy : Sportovertime             1: 0

Gól: David

Takže tento tým postoupil do semifinále, i když to byly nervy :-) Oproti loni jsme tuto fázi turnaje zvládli a mohli jsme tak skončit nejhůře na 4 místě. Do tohoto zápasu šla pomoci jiná dvojice a to Arsi a Kuba.

FC Jirkov 2000 : Řepy          3 : 0

Neměli jsme šanci, byl to tým dospělých fotbalistů a vlastně to byt tým, který celý turnaj vyhrál. Kluci jim to nedali zadarmo :-) Zbývalo nám zabojovat o bronz.

Do packy FC : Řepy          3 : 1

Gól: Yarda 

V tomto zápase jsme narazili na tým složený z hráčů Meteoru, který jsme chtěli hodně potrápit, což se nakonec povedlo a soupeř si musel bronz vybojovat až do poslední minuty.

Kluci nakonec obsadili krásné 4 místo ze 13 týmů. Gratuluji.

Na cestě na vlak a ve vlaku to vypadalo, jako by vyhráli ligu mistrů :-) Takovou jsme měli všichni radost. Konečně nějaký úspěch po dlouhém půstu.

Klukům děkuji za vzornou reprezentaci, rodičům-maminkám (Janě, Olivě, Jarče a Vasylovi) moc děkujeme za přípravu občerstvení. Vše bylo výborné :-) Dalším rodičům děkujeme za povzbuzování během celého turnaje. Pavel to vše zdokumentoval a asi již brzy Vám přinese pár fotek. Děkujeme předem :-)