V sobotu 25.9.2021 mistrák venku na trávě TJ Březiněves.

25.09.2021 23:33

V sobotu 25.9.2021 jsme sehráli venkovní zápas s TJ Březiněves. Pro zápas byli nominováni: Marek F., Standa K., Denis D., Vasyl G., Petros T., Maksim I., Matěj M., Ivan S., Václav J., Samuel J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Bohužel na poslední chvíli nám vypadl pro zranění Maksim. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Petros T. (Arsi)

2. poločas      1 : 3

Brankář: Tomáš S., góly: Jakub K. (Venca), Petros T. (Déňa), Arseniy B. (Matěj)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní výhře 1 : 4. 

Do zápasu jsme vstoupili jako "mistři světa". Bez pokory, bez respektu a mysleli jsme si, že vše půjde samo. A ejhle, ono to tak nebylo. Hráči opomněli fakt, že do Stodůlek přijela Březiněves pouze v 9 hráčích. Na nás se naopak soupeř sešel v dostatečném počtu, dostatečně namotivovaní, pěkně narostlí. Cítili stejnou příležitost k zisku prvních bodů jako my. Jenže oni k zápasu přistoupili více týmově. Naši hráči hráli sami na sebe, při zakončení dychtili po gólu, žádná mezihra. Hrůza!!! Protrápili jsme se prvním poločasem, který jsme sice vyhráli, ale po jakém výkonu :-( Zákonitě přišla "bouře" v kabině. Tým nastoupil do druhého poločasu více soustředěně. Začalo se více kombinovat, byla větší nabídka, konečně jsme fungovali jako tým. No a hned to přineslo zasloužené ovoce. Bohužel vše nám vydrželo asi 15 minut, ve kterých jsme dokázali vsítit hned 3 góly. Bohužel ani tato ukázka toho, jak bychom měli hrát, nepomohla a opět jsme se uchýlili k sobeckosti!!! Tři povinné body jsme sice získali, ale po tak hrozném výkonu, že jsem neměl vůbec důvod k radosti. Myslím si, že ani Vy hráči jste neměli z takových bodů radost. Nebo ano?

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. S každým hráčem jsem si probral, co bylo špatně a většina má známku 2. Byly pouze 3 výjímky, které svým přístupem k zápasu vyčnívali Arsi 3 - pořád chtěl, burcoval ostatní ke změně. Super. Déňa 3 - hasil nájezdy soupeře, kterých nebylo málo při nekázni hráčů ve středu hřiště. Tomáš 3 - podržel tým pár důležitými zákroky a asi pouze on byl spokojen, protože se nenudil a zachytal si :-) Průměrná známka týmu je 2,3. Byl bych rád, kdybychom už nikdy nepodali takový výkon, co říkáte?!

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování.