V sobotu 27.5.2023 jsme sehráli mistrák venku na trávě TJ Sokol Stodůlky.

29.05.2023 07:04

V sobotu 27.5.2023 jsme sehráli mistrovský zápas venku na trávě TJ Sokol Stodůlky. Pro zápas byli nominováni: Ondra D., Daniel D., Vasyl G., Maksim I., Petr V., Marek Sm., Yaroslav B., Jiří B., Ivan S., Václav J., Arsi B., Jakub K., Tomáš S., Marek Sv. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      3 : 0

Brankář: Tomáš S.

2. poločas      8 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Ivan S. (po rohu Jirky)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 11 : 1. 

Věděli jsme, že nás nebude čekat nic jednoduchého, přesto jsem doufal, že bychom soupeře mohli potrápit. Bohužel si necháme dát gól hned v první minutě a to určitě na klidu nepřidá. Přesto jsme se rychle oklepali a v dalších minutách se snažili více držet míč na kopačkách. Soupeř byl houževnatý a hodně vysoko napadal, což nám samozřejmě nevyhovovalo. Kuba začal na stopérovi a dobře zajišťoval krajní obránce. Věděl, že do druhého poločasu se posune dopředu, takže bylo klíčové udržet soupeře na "dostřel". To se dlouho dařilo. Bohužel těsně pře přestávkou už jsme inkasovali a do druhého poločasu jsme šli s mankem 3:0. V druhém poločase už se nám hra rozsypala :-( Nebyli jsme schopni si pořádně nahrát a z toho těžil soupeř, který se pohyboval, chtěl, bavil se fotbalem. U nás existovaly pouze výjimky, které chtěli hrát, myslím tím, že se nebály hrát 1:1, neustále nabíhaly a chtěli míč. Naopak soupeřovi vše fungovalo dobře a skóre postupně navyšoval.  

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Všem hráčům dávám 2, protože nemohu říci, že by se na zápas někdo vyloženě vykašlal. Prostě byl soupeř lepší. Jiřímu a Vencovi dávám 3, protože se snažili o kombinaci, chtěli míč, bojovali. Arsi by jí dostal za druhý poločas, ale v prvním to nebylo ono.

Dále chci poděkovat Ondrovi, Danovi, Arsimu a Markovi Sv., že doplnili tým dospělých "B" a nevedli si špatně. Maxovi, Petrovi, Matějovi a Kubovi, kteří šli naopak pomoci mužům "A", kde ani oni nezvrátili špatný výkon celého týmu.