V sobotu 6.4.2024 mistrák doma na trávě s SK Dolní Chabry

08.04.2024 09:57

V sobotu 6.4.2024 jsme sehráli mistrovský zápas doma na trávě s SK Dolní Chabry. Pro zápas byli nominováni: Vasyl G., Petr V., Matěj M., Jiří B., Arsi B., Ivan S., Denis J.K., Matyáš S., Tomáš L., Adam S., Dominik Š., Štěpán Ř., Filip K., Jan Š. Kvůli nemoci nám vypadl Chritián De M. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 3

Brankář: Tomáš L.

2. poločas      2 : 1

Brankář: Tomáš L., góly: Štěpán Ř. (Matěj), Matěj M. (Jiří)

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 2 : 4. 

Chtěli jsme se "poprat" o další bod či body do tabulky, jelikož soupeř se nacházel ve středu tabulky. Bohužel nám vstup a vlastně ani celý poločas vůbec nevyšel. Většina hráčů se bála hrát, nešla nám kombinace, míče nám odskakovaly, nebyla vidět radost ze hry. K tomu se přidaly i chyby, po kterých šel soupeř do vedení. Po rohu byl soupeřův hráč osamocen na hranici malého vápna a pohodlně zakončoval. nemůže se nám stát, že zůstane hráč sám bez našeho "stínu". Soupeř byl všude dřív a my jsme nebyli schopni déle podržet míč na svých kopačkách. Během prvního poločasu jsme tedy celkem inkasovali 3x :-( O poločase jsme si vše probrali, udělali pár změn a do druhého poločasu nastoupil asi jiný tým? Ne byli jste to zase Vy, ale jiní, odhodlaní, koncentrovaní! Super. Lepší vstup se nám ani povést nemohl. během prvních 5 minut jsme vstřelili 2 góly a zase bylo o co hrát. Soupeř najednou začal panikařit a začal se zatahovat a my se dostali do mírné herní převahy. No, a když už jsem myslel, že naší převahu přetavíme ve srovnávací gól, tak soupeř z ojedinělé akce odskočil na rozdíl dvou branek, po špatném pochopení Déni Tomášem, který míč před dotírajícím soupeřem včas neodkopl. To nám vzalo vítr z plachet :-( Zbytek zápasu už byl spíše nervózní. Musím upřímně říci, že jsem byl hodně smutný. Smutný z našeho výkonu v první půli a z individuálních chyb, které nás stály alespoň bod :-( myslím, že většina hráčů už toho má odehráno tolik, že není potřeba říkat " Tome, když jsme na útočné polovině, tak pojď minimálně na vápno nebo Filipe, je potřeba hlídat hráče při rohu natěsno, apod.". Je zapotřebí se z takových zápasů alespoň poučit a v dalších zápasech jít na hřiště s větším odhodláním již od první minuty. Souhlasíte?! Doufám, že ano.

Úplně nevím, zda budu pokračovat v hodnocení jednotlivců, jelikož to většina z Vás ani nečte a větší část si řekneme hned po zápase. Takže za tento zápas bych chtěl pochválit Adama S., který makal po celých 90 minut. Zbytek měl horší i lepší chvíle.

Rodičům, kteří dorazili, děkujeme za podporu.