V úterý 28.9.2021 mistrák venku na trávě TJ Sokol Stodůlky

28.09.2021 20:50

V úterý 28.9.2020 jsme sehráli další mistrák venku na trávě sousedního TJ Sokol Stodůlky. Pro zápas byli nominováni: Marek F., Standa K., David K., Maksim I., Vasyl G., Petros T., Adam O., Matěj M., Ivan S., Václav J., Samuel J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S. Na poslední chvíli vypadl Sam, který onemocněl. Na marodce máme stále Ondru, Dana, Marka a zraněného Jiřího. Petr V. se byl rozehrát u MD. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      1 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Jakub K. (Standa)

2. poločas      1 : 1

Brankář: Tomáš S., gól: Matěj M. (Kuba)

Konečné skóre se zastavilo na venkovní remíze 2 : 2. 

Předehrávali jsme zápas se sousedním týmem ze Stodůlek. Na začátku zápasu bylo nutné se vrátit k zápasu s Březiněvsí, protože, kdybychom k zápasu přistoupili stejně, tak bychom si odvezli "plnou nůši fíků"! :-) Kluci si sami řekli, co si představují pod pojmem tým, týmová hra, radost ze hry v kolektivu. No a od první minuty bylo vidět, že to je přesně to, proč se dali hráči na fotbal, kde musí fungovat se spoluhráči. Nebudu popisovat všechny detaily zápasu, který měl podle mě všechno a hráči, trenéři, diváci si ho celý užili naplno :-) A až do poslední minuty, kdy jsme sahali po senzaci. Myslím si, že za gradující výkon v druhém poločase jsme si plný zisk bodů dokonce zasloužili. Ale nebylo nám souzeno. Přesto jsme z hřiště odcházeli jako vítězové a zaslouženě. "Anglický" týden, kdy jsme odehráli 3 zápasy, byl za námi a kdyby nám někdo před ním řekl, že získáme tak 3 body, tak bychom to asi i brali. My nakonec získali 7 bodů!!! Paráda. Ale podstatné byly výkony, kdy jsme si vyzkoušeli oba přístupy. Já beru ten s Kopaninou a Stodůlkami. Je někdo, komu se líbil výkon v Březiněvsi? :-( :-)

Hodnocení si dnes zjednoduším a známkou ohodnotím celý tým. Máte jasnou 3 :-) A opět si všichni budeme přát, abyste podali takový týmový výkon i v dalších zápasech. 

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za povzbuzování. Vaší podporu jsme potřebovali a byla super :-) Díky. Doufám, že to byl pro Vás přesně ten zápas, kvůli kterému chodíte v takovém počtu :-)