Ve čtvrtek 24.6.2021 další zápas letní ligy s Admira Praha U17

27.06.2021 21:11

Ve čtvrtek 24.6.2021 jsme sehráli přeložený zápas letní ligy s Admira Praha U17. Pro zápas byli nominováni: David K., Ondra D., Standa K.,  Vasyl G., Maksim I., Adam O., Petr V., Ivan S., Marek S., Andrii P., Matěj M., Václav J., Samuel J., Arsi B., Jakub K., Denis J.K., Edgar S.M. 

1. poločas      1 : 1

Brankář: Ondra D., gól: Vasyl G.

2. poločas      0 : 6

Brankář: Ondra D.

Konečné skóre se zastavilo na domácí prohře 1 : 7. 

Byl to zápas o konečné umístění, kdy jsme narazili na tým ze třetího místa druhé skupiny. Trenér soupeřů za námi před začátkem zápasu přišel, že přijel s náhradním týmem, starším hrající divizi. Dohodli jsme se, že klukům to neřekneme, aby neměli tendenci zápas odevzdat už před zápasem. Udělali jsme malou změnu v rozestavení a fungovalo to :-) Tedy jen za předpokladu, že všichni hráči byli schopni držet post. Takže celý první poločas jsme drželi se soupeřem krok. Základem bylo dobré nasazení všech hráčů, kteří se nebáli hrát, míč se snažili mít na noze. Super. Matěj dobře zametal hru na pozici posledního. Soupeř šel sice do vedení, ale po pěkné akci, kdy si kluci nahráli v pohybu, Vasyl dorovnal. Pak jsme měli i trochu štěstí, když soupeř nastřelil tyč. Ondra se v brance také nenudil a po dlouhé době jsem ho viděl aktivního, kdy se vrhal na každý míč, padal pod nohy a blýskl se také pár důležitými zákroky. Super. Celé mužstvo makalo, mluvilo na sebe, míče se nezbavovalo. Paráda. Moc chválím. Popravdě byla otázka času, kdy soupeř ještě zvýší obrátky a využije svých zkušeností a důrazu v osobních soubojích. Po poločase jsme inkasovali pár rychlých gólů. Kluci zbraně nesložili, ale bylo to těžké. 

Všechny moc chválím za první poločas, který nám ukázal, že se dá hrát i se silným soupeřem a do nové sezóny jsme opět nasbírali haldu nových zkušeností.