Ve středu 26.4.2023 mistrák venku se Spartak Kbely na UMT Satalice

27.04.2023 07:07

Ve středu 26.4.2023 jsme zajížděli na mistrák na UMT do Satalic, kde jsme odehráli zápas se Spartak Kbely. Pro zápas byli nominováni: Daniel D., Petro B., Vasyl G., Petr V., Marek Sm., Matěj M., Jiří B., Ivan S., Václav J., Yarda B., Jakub K., Denis J.K., Tomáš S., David P. Nyní už krátké zhodnocení:

1. poločas      0 : 2

Brankář: Tomáš S., góly: Matěj M. (Kuba), Jakub K. (Jiří)

2. poločas      3 : 0

Brankář: Tomáš S.

Konečné skóre se zastavilo na venkovní prohře 3 : 2. 

Předehrávali jsme zápas již v týdnu a museli jsme za soupeřem přes celou Prahu až na UMT v Satalicích. Čekal nás soupeř ze spodu tabulky a bylo důležité ho nepodcenit. V kabině mi přišlo, že všichni tomu rozumí a dají si na to pozor. Bohužel náš výkon měl k ideálu daleko. Žádná kombinace, žádná radost ze hry, špatný první dotek, nekvalitní nepřesná nahrávka. Přesto jsme si dokázali pár 100% šancí vytvořit. Bohužel padly jen dvě branky, protože jsme nezachovávali dostatek klidu. Přesto jsem doufal, že se vše v průběhu zlepší. Nezlepšilo. Naopak soupeř ožil a jednoduchou hrou na nás vytvořil tlak. Bylo to dáno i tím, že jsme hráli vlastně pouze ve dvou lajnách, kdy 5-6 hráčů se rozhodlo, že bude jen útočit a zbytek to zachraňoval vzadu. Takto se hrát nedá, bez disciplíny, bez držení postů, bez kombinace. Zákonitě přišel trest. Bohužel jsme soupeři všechny šance vytvořili sami. Uf, to bolely oči :-( Co mě však mrzí nejvíce, že jsme dostali doslova nařezáno a spousta hráčů si odneslo nějaký ten šrám. Chce se mi říci "dobře Vám tak, když se neumíte nabudit a bavit se hrou", jsem však za vše také zodpovědný a celý den jsem musel o našem výkonu přemýšlet. Stále tomu však nerozumím, když dokážete hrát vyrovnanou partii s daleko těžším soupeřem a pak přijde takový zápas. Hledat výmluvy nebudeme a pokusíme si naše věrné fanoušky udobřit. Souhlasíte? Věřím, že ano.

Nyní v krátkosti hodnocení hráčů. Až na vyjímky mají všichni hráči 1. Vyjímkou je Vasyl 2 - kdy nepřestával celý tým hecovat od první do poslední minuty, Marek Sm. 2 - se snažil kombinovat a venca 2 - který konečně ukázal, že je chlap a i když mu soupeř sjel nohy, tak pokračoval v zápase. Musím říci, že bych dával lepší známky i za fotbalové dovednosti a umy, ale těch v tomto zápase bylo vidět z naší strany pramálo. 

Rodičům, kteří dorazili, moc děkujeme za podporu, i když z našeho výkonu bolely oči.