Zhodnocení podzimní části sezóny 2023-2024

23.11.2023 16:24

Shrnutí podzimní části sezóny 2023-2024

V úterý dne 21.11.2023 po tréninku jsme se sešli na bowlingu v restauraci Manta, abychom si zhodnotili uplynulou podzimní část sezóny 2023-2024. Nyní bych v krátkosti uvedl výsledky našeho snažení:

Letní soustředění v Brdech:

Sezóna nám začala již na letním soustředění v Brdech na fotbalové hřiště do Sportovního centra Věšín. Vše co jsme si plánovali, tak nám podařilo splnit. Nabrali jsme fyzičku, jelikož tréninky probíhaly ve třech fázích. Sehráli jsme i dva přípravné zápasy se Spartou Věšín muži a pak SK Březnice muži, který nám ukázal slabiny. Kluci si zde mezi sebou zvolili kapitána Arsiho B. a jeho zástupce Jakuba K. 

Sezóna - podzim 2023:

Hrajeme I.A třídu, kde je celkem 12 týmů. Naším hlavním cílem bylo už na podzim ukázat nasbírané zkušenosti z předchozí sezóny, kdy jsme hráli se staršími ročníky. Bohužel vstup do sezóny se nám úplně nepodařil dle plánu. V prvním zápase s FC Přední Kopaninou to mělo k ideálu daleko. V další fázi sezóny byly jednotlivé nominace ovlivněné nominováním některých zkušenějších hráčů za mužstvo dospělých. To sice ovlivnilo výsledky, ale jsem zase rád, že mladší hráči se mohli rychleji adaptovat na vyšší tempo, větší důraz v osobních soubojích. Takže výkon týmu gradoval a z výkonu v posledních 3 zápasech jsem byl spokojený, i když to body do tabulky nepřineslo. Takže jsme sehráli 11 mistrovských zápasů, které doplnily ještě 2 pohárové s Kopaninou a Střešovicemi. Do sezóny celkově vstoupilo 21 hráčů. Výsledky jednotlivých zápasů jsou uvedeny v tabulce:

Ze shrnutí je vidět, že 10x jsme prohráli, 3x vyhráli. Celkové skóre je negativní, kdy jsme 26 gólů vsítili a 50 obdrželi. Z výsledků statistiky prvních a druhých poločasů, nám šly lépe ty první. Několikrát jsme si dokázali, že každá chybka je v této soutěži potrestána. Myslím, že jsme ještě ztratili pár zbytečných bodů, kdy jsme ztratili výborně rozehraný zápas v Kolovratech, který jsme si za výkon v celém zápasu zasloužili brát alespoň bod. Již zmíněné poslední 3 zápasy, kdy jsme také mohli nějaký bod urvat, ale štěstíčko se od nás trochu odklonilo :-( V zimě nás čeká hodně práce, ale věřím tomu, že se na jaře popereme o posun v tabulce a soutěž uhájíme. Souhlasíte? :-)

 

 Individuální hodnocení

O naše góly a asistence se postaralo celkem 12 hráčů! Paráda. Pro lepší přehlednost jsem součty bodů a umístění shrnul do tabulky dole. Tam si dohledáte jednotlivé bodové hodnocení a pořadí. Nyní v součtu uvedu umístění na prvních příčkách, kde v závorce uvedu počet gólů a asistencí. Takže celkově se na prvním místě umístili Adam ONDRÁK a Matěj MOTTL 6 (4+2), 2) Jakub KRAUS 5 (3+2), 3) Denis Jiří KOČOVSKÝ a Adam STRUPEK 4 (3+1). všem, kdo bodovali, moc gratuluju a moc je všechny chválím. Samozřejmě včetně OBRÁNCŮ, kteří mají úplně odlišný úkol :-) 

Střelci

Pro možnost vyhodnotit nejužitečnějšího hráče, jsme zavedli bodové hodnocení všech nominovaných hráčů. Známkování je nejhorší "1", nejlepší "3". Známka je průměrem ze 3 ukazatelů a to za "chuť hrát, radost ze hry, nasazení při zápase". Vždy jsem ještě přihlížel na maxima, které jsou schopni hráči dosáhnout. S průměrnou známkou 3,0 se na prvním místě umístil náš univerzál Jakub K. Na paty mu šlapal Denis J.K. a na děleném 3 místě pak jsou  dva hráči Dominik Š. a Honza Š. Celý tým pak dosáhl na průměrnou známku 2,6. 

Docházka

Výkony hráčů jsou závislé na jejich přístupu k tréninkům, proto byli vyhlášeni hráči s největší účastí na trénincích v podzimní části sezóny, kdy z celkových 32 tréninků byl na tréninku:

25x - Petr V. a Jakub K.

22x - Arsi B. a Matyáš S.

21x - Adam S.

Účast na zápasech

Pro zajímavost, jak kdo nastupoval v našich zápasech a kdo a kolikrát pomáhal týmům dospělých:

Plány

V zimní přestávce plánujeme odehrát několik přípravných zápasů (FAAZ, Červený Újezd, Povltavská Akademie, apod.). Pokud to situace dovolí, tak bych byl rád, kdybychom v Březnu jeli na ZIMNÍ SOUSTŘEDĚNÍ. Část týmu si v rámci zimní přípravy zahraje futsalovou ligu dorostu někdo doplní tým dospělých v zimní lize na Aritmě.

Poděkování

Všem hráčům, kteří nás reprezentovali při mistrovských a přípravných zápasech.

 

Velké poděkování samozřejmě patří kolegům trenérům: Jiřímu MOTTLOVI, Vasylovi GRUSHYNSKÉMU, Jardovi LANGOVI za přípravu brankářů, Tomášovi STÁRKOVI a Davidovi STRUPKOVI za spolupráci v této uplynulé části sezóny.

 

Další poděkování samozřejmě směřovalo k rodičům, kteří kluky a náš tým podporují finančně, odváží na zápasy, bouřlivě nás podporují.

 

Další poděkování patřilo našemu mateřskému klubu TJ SOKOL ŘEPY, který nás podporuje a stará se o zajištění soutěží.

Trenér